Neumski horoskop, pogledajte koji ste znak i šta vas očekuje u Neumu ovog ljeta

Neumski horskop, pogledajte koji ste znak u najnovijem horskopu i šta vam poručuje. Horoskopski znaci su poredani po mjesecima u godini.

Svitava 

Teško ćete preći preko ovog ljeta. Očekuju vas brojne prepreke da bi došli do nekoliko dana sreće. Mnogi pokušavaju da vas izbjegnu.

Zdravlje: Niste dobri za zrdavlje

Argeta 

Često ste na plaži. Ljetne vreline vam ne mogu ništa. Mnogi gosti Neuma žele da vas imaju.

Zdravlje: Čuvajte se salomonele.

Paradajz

Ovo ljeto u Neumu biće za vas zaista uzbudljivo.  Najbolje se slažete sa osobama u znaku argete. Pripadnici suportnog spola često vam kažu da imate volovsko srce.

Ceca

Na more ne idete da bi se kupali. U neumskim lokalima pronaći ćete brojna uzbudljiva mjesta za zabavu. Ići ćete od muzike uživo do muzike uživo opijati se.

Zdravlje: Čuvajte jetru

Roditelj

Ovaj horoskopki znak očekuje trka, vriska i cika na prepunim neumskim plažama. Najčešće rečenice koje ćete koristiti su uzvične: Mehooo čuvaj se ježoova! Vraćaj se od tespiha! Nema ronjanja!

Zdravlje: Čuvajte grlo

Zijo

Osobe rođene u ovom znaku cijelu zimu provele su u teretani. Ljetovanje u Neumu iskoritit će prezentaciju napornog rada. Zije se često previše izlažu suncu pa savjetujemo da koriste zaštitnu kremu sa visokim zaštitnim faktorom.

Hana – Hanifa

Rođeni u ovom znaku vole promjene. Najčešće prave skraćenice od svoga imena. Svoj dolazak u Neum koriste da ga na Instagramu prikažu kao Dubrovnik, prikazuju luksuzne elemente svoga ljetovanja, a onda pojedu sendvič.

Zdravlje: Pazite se suhe hrane

Rodoljub

Pripadnici ovog horoskopskog znaka žele svima pokazati kojoj religijskoj zajednici pripadaju. Često glasno zazivaju i kunu se u objekte religije kojoj pripadaju: Crkve mi jes nam lijepo, Džamije mi vidi laste, najčešće su rečenice koje ih očekuju.

Merhunise

Pripadnice ljepšeg spola rođene u ovom znaku ne provode ni trenutak ljetovanja nespremne. I ove godine ih u neumu očekuje kupanje do pasa da ne skinu šminku. Šetnje po guduravom neumskom asfaltu u visokim štiklama kao i dobacivanja najčešće pripadnika horoskopskog znaka Zijo:  Mačko mogu li ti biti ležaljka?

Zmaj

Zmajevi će i ove godine roštiljati. Iz rodnih gradova ponijet će potrebnu opremu i raspaliti.

Zdravlje: Čuvajte se masne hrane.

Horoz

Horozi će i ove godine ustajati u pet. Svoju ranoranilačku naviku koristit će za rano postavljanje peškira i zauzimanje mjesta na plaži za članove svoje šire porodice a u nerijetkim situacijama i za svoje sugrađane. Najčešća rečenica koju izgovaraju na plaži je: Ne može tu zauzeto.

Kokuz

Kokuzi ove godine neće biti u Neumu.

Happy
Happy
84 %
Sad
Sad
5 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
5 %
Surprise
Surprise
5 %

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime