HOROSKOP ZA 11. JUNI: Djevice brine ljubav, zlatan period za ribe

Šta vam zvijezde kažu za danas? Pročitajte u nastavku:

OVAN 21. 3. - 20. 4.
Pruža vam se prilika da pozitivno utičete na poslovno okruženje i da svima podignete motivaciju na neki način. Moguće je da ste ušli u fazu monotonije sa voljenom osobom i da maštate o promjenama. Respiratorne infekcije su moguće.

BIK 21. 4. - 22. 5.
Možete da očekujete uspjeh kada je u pitanju posao. Dolazi vam faza u kojoj ćete imati podršku okoline. Voljena osoba će vam pokazati otvoreno da želi da sa vama ostane na duže staze u budućnosti. Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI 23. 5. - 22. 6.
Možete da očekujete dobre okolnosti kada je u pitanju posao. Neka briga odlazi od vas. Spremni ste za nove poteze prema osobi koja vam se dopada. Riješili ste da preuzmete inicijativu ka pokretanju odnosa. Mogući su problemi sa hormonima.

RAK 23. 6. - 22. 7.
Postepeno se predomišljate i osjećate da sada niste spremni za neke veće poslovne promjene. Blaga distanca koja postoji između vas i partnera može da se prevaziđe ako budete spremni da popustite prvi. Imunitet vam je oslabljen.

LAV 23. 7. - 22. 8.
Pred vama je period koji donosi dileme na polju posla, ali i neke manje rasprave sa saradnicima. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa simpatijom. Uskoro ćete imati priliku za početak emotivne veze. Mogući su problemi sa pritiskom.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.
Ukoliko se bavite privatnim poslom, izazovi koji vas očekujuneće biti nimalo laki. Situacija na ljubavnom polju vas brine. Često se pitate da li možete da vjerujete partneru. Osjetljiv predio grudnog koša.

VAGA 23. 9. - 22. 10.
Potrebna vam je pomoć kako biste riješili sve probleme koji vas opterećuju na polju posla. Pokažite otvorenije šta želite i partner će se potruditi da vam na neki način udovolji kako bi vam veza opstala i trajala. Provjerite krvnu sliku.

ŠKORPIJA 23. 10. - 22. 11.
Želite da pokažete inicijativu za promjene, ali vam nedostaje samo malo samopouzdanja. Voljena osoba će pokazati da možete da joj vjerujete i da se oslonite na nju u svakom trenutku. Problemi sa osjetljivom kožom.

STRIJELAC 23. 11. - 22. 12.
Moguće je da niste uspjeli da realizujete poslove koje ste imali u planu i da ste zbog toga na neki način razočarani. Jako je važno da budete iskreni prema voljenoj osobi ako želite da vaša veza opstane. Problemi sa alergijskim reakcijama.

JARAC 23. 12. - 21. 1.
Dobre promjene mogu da uslijede kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete bit zadovoljni. Ukoliko ste u ljubavnoj vezi, manje svađe sa partnerom će vas podsjetiti da niko nije idealan. Povedite računa o zubima.

VODOLIJA 22. 1. - 19. 2.
Uskoro vam dolazi šansa za zaposlenje na radnom mjestu na kojem ćete moći da ostanete na duže staze u budućnosti. Komunikacija koja postoji između vas i simpatije može polako da se mijenja u pozitivnom pravcu. Mogući su problemi sa kičmom.

RIBE 20. 2. - 20. 3.
Putovanje u inostranstvo biste mogli da realizujete, a nakon toga i pozitivne poslovne promjene. Možete da očekujete dobru komunikaciju sa voljenom osobom sa kojom planirate zajedničku budućnost. Odlično se osjećate!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime