“IMAM 38 GODINA I NISAM NIKAD VODILA LJUBAV!” Slavna ljepotica atletičarka ŠOKIRALA priznanjem

– Ne znam zašto me Bog još uvek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promjeniti stav – rekla je poznata američka atletičarka u ispovijesti koja je postala svjetska tema broj jedan.

Lolo Džouns jedna je od najljepših atletičarki, jedna od onih koja privlači pažnju na stadionima, a posebno ju je privukla priznanjem da se još uvijek nije vodila ljubav iako ima 38 godina. Razlog je taj što to želi učiniti tek kada se uda.

– Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek je završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da prvi put vodim ljubav tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca – požalila se Džouns.

Ali to priznanje joj baš i nije pomoglo. Zgodna Amerikanka je nedavno otkrila kako joj zbog te izjave sada još više pati ljubavni život i da joj je još teže pronaći dečka.

– To je bila greška. To mi je ubilo sve sastanke nakon toga. Nisam uopštee imala šanse. Prije sam barem imale neke šanse. Prije bih uvijek razmišljala. “Okej, kako da mu kažem”. “Hoću li pričekati dok ne shvati mene kao osobu ili da samo bacim bombu?” – priča Lolo.
Na Olimpijskim igrama u Londonu prelijepoj atletičarki je bronza pobjegla za deset stotinki, a bila je i na Hanžeku u Zagrebu gde je i tamo bila u centru pažnje zbog svog predivnog izgleda, ali naravno i zbog svojih trkačkih sposobnosti. Džouns je jedna od retkih sportistkinja koja je predstavljala SAD na zimskim i ljetnim OI. U Pekingu i Londonu trčala je na 100 m s preponama, a u Sočiju se 2014. godine natjecala u bobu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime