Mafijaš ili starleta: Kristijanov honorar izuzetno visok, pored novaca dobio je još jednu izuzetno vrijednu nagradu za učešće u Zadruzi

Kristijanu Goluboviću dobro se isplatilo učešće u četvrtoj sezoni “Zadruge”, s obzirom na to da će, pored novca, navodno dobiti i stan u Beogradu na vodi u vrednosti od 150.000 eura.

Kako mediji prenose, bivši robijaš je takav dogovor sklopio s produkcijom ružičaste televizije, koja se navodno obavezala da mu nakon završetka rijalitija da nekretninu i novac u vrednosti od 150.000 eura. U pitanju je stan čija je izgradnja u toku, a očekuje se da će biti useljiv sredinom ove godine. Kristijanov stan je jednosoban i imaće oko 50 kvadratnih metara.

Nedavno je i sam Golubović rekao kako je njegov honorar znatno veći od ovog iznosa. Iako se ranije spekulisalo da je uzeo oko 200.000 eura za učešće, kao i da neće biti u trci za pobednika, on je otkrio da će dobiti 350.000 eura. Rekao je i kako je u “Zadrugu” ušao jer toliko novca nikad ne bi mogao da zaradi.

– Kažu meni, ti si cirkusant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000 eura? Evo, da otkrijemo karte, pa neka me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim – rekao je Golubović za Avaz pre ulaska u “Zadrugu”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime