NA METI NAPADA! Starleta Tijana Ajfon STRAHUJE ZA SVOJU BEZBJEDNOST -progone je i traže joj SE*S

Starleta Tijana Ajfon posljednjih nedjelju dana strahuje za svoju bezbjednost i život jer se našla na meti progonitelja.

Riječ je o četrdesetdvogodišnjem Z. J., koji želi da s Tijanom stupi u kontakt i da imaju seksualne odnose.

View this post on Instagram

🐼✌🏾

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Nakon skandaloznih poruka koje je dobila, a u kojima joj nudi novac za seks i zahtjeva od nje da mu se javi kako ne bi bilo problema, Tijana je bila prinuđena da slučaj prijavi policiji.
Z. J. je istog trenutka priveden, međutim samo nekoliko sati nakon što je pušten iz policije, on se pojavio ispred splava na kojem se Tijana provodila sa prijateljicama.

View this post on Instagram

💎🐼

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

– Posljednjih šest meseci dobijam poruke sa Instagram profila. U prvi mah bi me pitao za zdravlje i komentarisao moje objave. Poruke su bile pristojne i ništa nije ukazivalo na loše stvari. Prije 10-tak dana poslao je poruku da želi seksualni odnos sa mnom, poručivši da ima 42 godine i da živi u Beogradu. Nakon toga je nastavio s tim da želi seks sa mnom. Sljedeći dan je došao ispred moje zgrade, čekao me, ali me nije našao. Bila sam u šoku kada su me komšije obavijestile o tome. Odlučila sam da ga prijavim iz straha za sopstvenu bezbjednost, da bi mi nakon što je pronađen, priveden, saslušan, upozoren i pušten, ponovo poslao poruku sadržine: “Šta sve mene neće snaći”. Aludirao je na to što sam ga prijavila – priča uplašena Tijana.

View this post on Instagram

🍉🍀

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

– Iako me je uhođenje tog čovjeka istraumiralo, bila sam ubjeđena da su ga upozorenje policije i privođenje uplašili dovoljno da mi nikada više ne priđe. Izašla sam uvečer, na društvenoj mreži objavila na kom sam splavu, a on se pojavio tamo. Nije mi bilo dobro. Ne znam kako sam uspjela da ostanem na nogama i snimim ga telefonom kako bih dokaze da je prekšio zabranu prilaska pokazala policiji. On je psihički bolesnik. Strah me je da se krećem – istakla je starleta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime