Tanja Savić do DETALJA opisala kako je FINANSIRALA MUŽA – “Svi znamo kakvi su manipulatori..”

Pjevačica Tanja Savić je prilikom gostovanja u emisiji “Magazin in” otkrila nepoznate detalje iz braka sa Dušanom Jovančevićem.

Do detalja je opisala kako je ona finansirala sve troškove koje su imali.

– Naravno. Sve. I plaćala karte za Australiju koje su koštale sve zajedno po 100 hiljada eura, možda i više, biznis klasom. Dao je 20 hiljada eura, ne pitajući mene, odveo i djecu, pazite vi tu bahatost, to je bezobrazluk. Ja sam ga birala, slažem se. Manipulatori znamo svi kakvi su ljudi, znamo šta im je na prvom mjestu. On je tražio sebe, nije imao svoj posao, zanimanje, nije bio ispunjen u tom smislu, uvijek je meni nabijao na nos: “Ti si ostvarena žena, imaš karijeru, a šta ja imam? Ja ne mogu više ovako da živim”. To je potencirao stalno, a sa druge strane je uživao kao bubreg u loju, imao je sve, novac je bio kod njega, ja sam njemu sve dala, ispala sam budala – ispričala je Tanja, a onda se Goca Božinovska, koja je takođe bila gošća u emisiji, nadovezala na sve.

– Tvoji roditelji su to u startu primjetili, ovo je apel svim devojkama, slušajte roditelje svoje, roditelj ti nije neprijatelj. S pravom su ti zabranili i tu kuću da prodaš. Ona bi završila na ulici, a to roditelj primijeti – rekla je Goca.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime